Despre Scoala de Arte "Janina Badici"

Scoala de Arte "Janina Badici"  a luat naștere la inițiativa profesoarei de pian Janina Bădici, din dorința acesteia de a aduce împreună cât mai mulți iubitori ai muzicii, artelor plastice si teatrului.

Fie că este vorba despre interpreți profesionisți, despre muzicieni în devenire, mici artiști plastici sau tineri ce vor să intre în tainele artei teatreale, Scoala de Arte "Janina Badici" ofera suportul necesar pentru realizarea viselor artistice. Copiii cât și adulții, indiferent de nivelul de pregatire pot sa participe la cursuri de actorie, desen, pictura sau muzica. Te asteaptam cu lectii de pian, canto, chitara, tobe si chitara electrica, pentru ca tu sa iti petreci timpul liber cat mai armonios. 

De ce sa alegi lecțiile de muzica sau de pictura? Pentru că lista de beneficii este una lungă și eficientă! În zecile de studii efectuate de oamenii de stiință și din exepriențele proprii trăite de copiii și adultii care cantă un instrument muzical sau care urmeaza cursuri de arte plastice rezulta ca orele petrecute astfel aduc salturi majore în păstrarea sănătății mentale, în tonicitatea fizică, în dezvoltarea senzoriala, în relaționarea față de ceilalți si duc spre implinirii personale deosebite. 

Janina Bădici

Janina Badici

Janina Bădici

General Manager/Profesor de pian
janina.badici@scoaladearte-jb.ro
Janinne B

Janina Bădici s-a născut pe 23 iunie 1987, la Craiova. Încă din primii ani de viaţă manifestă aptitudini şi înclinaţii artistice, astfel că la vârsta de 7 ani se înscrie la Liceul de Artă "Marin Sorescu" din inima Olteniei.

După 12 ani termină cursurile acestuia la secţia pian principal, la clasa profesoarei Camelia Săndulescu. Atrasă de artele spectacolului muzical, în şcoala generală face parte din corul de copii al Teatrului Liric "Elena Teodorini" din cetatea Baniei, unde joacă în opere precum: Turandot, Boema, Paiaţe, Bal mascat sau Carmen. Alături de corul de copii "Cantabile" şi de cel al liceului susţine concerte pe scena Filarmonicii Oltenia şi participă la turnee, olimpiade si concursuri în ţară.

Din 2006 se stabileşte în Bucuresti unde îşi continuă studiile muzicale la Universitatea Naţională de Muzică. Absolvă cursurile secţiei de Pedagogie Muzicală din cadrul Facultăţii de Compoziţie, Muzicologie şi Pedagogie Muzicală şi îşi aprofundează cunoştinţele printr-un master în Sinteză Muzicologică, îndrumată în tainele muzicologiei de către conf. univ. dr. Laura Manolache. Pe parcursul celor trei ani de facultate frecventează şi cursurile unui modul de canto clasic susţinut de mezzosoprana Elmira Sebat. Din 2008 şi până în 2014 ocupă postul de artist liric în cadrul Corului de Cameră "Preludiu", al Centrului National de Artă "Tinerimea Română".

Află mai multe

Realizare site web HASS Web Design