4 premii la Concursul "Hanon"

Dupa primele premii castigate in anul 2016 - 25 la numar, pianistii Clubului de Muzica "Pianul Copilariei" au debutat in sezonul 2017 al competitiilor muzicale prin participarea la editia a IV-a a Concursului "Hanon" - Pianistul virtuoz, in data de 25 februarie. Organizat de Scoala Gimnaziala de Arte Nr.2 inca din anul 2014, Concursul "Hanon' are ca scop dezvoltarea tehnica a interpretarii la pian, prin abordarea ca si repertoriu in concurs a Exercitiilor de virtuozitate scrise de C.L.Hanon si a studiilor, indiferent de compozitor. Anul acesta s-au inscris 23 de concurenti, de la clasele I pana la clasa a VIII-a. Clubul de Muzica "Pianul Copilariei" a participat cu 4 copii, de la clasele a II-a si a IV-a, concurand in exclusivitate cu elevi de la Scoala Gimnaziala de Arte Nr.2 si Nr.4 din Bucuresti, marcand astfel pregatirea inalta a lectiilor noastre private de pian, care se aliniaza la nivelul programei scolare de stat. 

Iata si premiile: Cezar Mironov - Premiul II, Alexandru Olteanu - Premiul II, Mihai Hantulie - Premiul III si Theodora Baboi - Premiul III, de la clasa profesor Janina Badici. 

In luna martie urmeaza participari la Concursul "Ada Ulubeanu", editia a VII - a si la competitia dedicata muzicii romanesti - Concursul "Brave Claviaturi",  ajuns deja la editia a X - a. 

Galerie imagini

Data: Duminică, 26 feb 2017

Realizare site web HASS Web Design