Concertul "Datini de iarna" - editia a II-a

 Clubul de Muzica "Pianul Copilariei" a organizat in data de 17 decembrie 2017 a doua editie a Concertului "Datini de iarna", eveniment amplu in care interpreti la pian si cu vocea au prezentat melodii din repertorii diverse, alaturi de nemuritoarele colinde si cantece de Craciun. 

Spectacolul de iarna a fost gazduit de Sala mare a Colegiului National de Muzica "George Enescu"  si a avut de aceasta data si un scop special - ajutorul caritabil in sprijinul Fundatiei "Copii in dificultate", organizatie non-guvernamentala cu care Clubul de Muzica "Pianul Copilariei" a legat un parteneriat in vara anului 2017, din dorinta de a aduce un strop de speranta la viata a copiilor ce prezinta boli neurologice severe, prin intepretari muzicale si participari la diverse proiecte cu scop caritabil. 

Timp de 3 ore 35 de interpreti cu varste cuprinse intre 3 si 13 ani au interpretat diverse lucrari la pian si cu vocea, elevi atent indrumati de catre profesorii: Janina Badici, Bianca Ionescu, Silvia Stoica si Angelica Popescu. Urmatorul concert va avea loc in luna iunie a anului 2018.

 

Data: Duminică, 11 feb 2018

Realizare site web HASS Web Design