Concursul "Ada Ulubeanu"

Saptamana trecuta, participarea la editia a VII - a a Concursului de Interpretare Pianistica "Ada Ulubeanu" ne-a adus un premiu nou. Vineri, 3 martie, in sala de spectacole A.G.I.R. din Piata Romana, Theodora Baboi (profesor Janina Badici), clasa a II -a, anul 2 de studiu, a participat la categoria Pian Solo si a castigat Mentiune, cu 82 de puncte. Micuta pianista a concurat la categoria de profesionisti, alaturi de elevi de la C.N.M.”George Enescu”, C.N.A.”George Apostu”Bacau, Sc.Gimn.de Arte nr.4, Liceul de Arte “D.Cuclin”Galati, Sc.Gimn.de Arte “ Iosif Sava ” si C.N.A.”Carmen Sylva” Ploiesti.

Organizat de Fundatia "Remember Enescu" in parteneriat cu Asociatia Inginerilor din Romania, Concursul de Interpretare Pianistica "Ada Ulubeanu" aduce in lumina personalitatea plina de talent a pianistei Ada Ulubeanu, un pedagog cu un har artistic aparte si cu o capacitatea muzicala deosebita, caracteristici care merita mentinute in actualitate.

Festivitatea de premiere a editiei 2017 a avut loc duminica, 5 martie, tot la sala A.G.I.R., de la ora 11:00. Fundatia "Remember Enescu" organizeaza in luna mai Concursul International de Vioara "Remember Enescu", ajuns deja la editia cu numarul 18 si in luna decembrie Concursul National de Interpretare "Dan Cumpata", editia a VII-a.

Galerie imagini

Data: Joi, 9 mar 2017

Realizare site web HASS Web Design