Excursie Muzicala la Sinaia

Pentru ca ne plac calatoriile si voia buna, am pus la punct un parteneriat cu agentia de turism CisTour, in ideea de a oferi copiiilor care frecventeaza cursurile noastre de muzica iesiri in natura, vizite la obiective culturale, excursii si tabere de creatie. Pornim astfel la drum si va asteptam in prima noastra calatorie - Excursia Muzicala la Sinaia - ce are in prim plan vizitarea casei memoriale "George Enescu", alaturi de multe alte surprize. Cu doar 120 ron iti poti rezerva un loc alaturi de noi, unde ai sansa de a lega noi prietenii, de a descoperi locuri minunate din Romania si de a aduna amintiri frumoase. 

Programul arata cam asa:

Data: 30.10.2016 (duminica)
Pret: 120 lei /persoana
Plecare Bucuresti la ora 07:00 pe traseul Bucuresti - Sinaia – Bucuresti.

Se viziteaza:

  1. Casa Memoriala "George Enescu" : cunoscuta ca Vila Luminiș, este locul de recreere si inspiratie unde George Enescu a compus o parte a operei sale preferate, Oedip. 
  2. Castelul Peleş : a fost construit la sfarsitul sec. al XIX-lea la initiativa primului Rege al Romaniei Carol I ca resedinta de vara. Fosta resedinta regala, acum muzeu, detine 160 de camere, unde sunt stranse numeroare obiecte de arta. Castelul Peleş se afla in top 10 cele mai frumoase castele ale Europei.
  3.  Castelul Pelişor : este un mic palat de 90 camere, construit la sfarsitul sec. al XIX-lea din dorinţa regelui Carol I, ca resedinta a principalilor mostenitori Ferdinand si Maria.
  4. Manastirea Sinaia : Supranumita si „Catedrala Carpatilor”, situata intr-un cadru natural feeric, Manastirea Sinaia dateaza din secolul al XVII-lea (1690) și reprezinta identitatea istorica a orasului, fiind prima constructie din aceste locuri. 
  5. Cota 1400 – Sinaia unde veti fi rasfatati cu o panorama de vis a orasului Sinaia, aflat jos la poalele muntilor.

Pretul include: 

  •  Transport autocar; 
  •  Masa de pranz cu meniu complet la un restaurant din zona Sinaia;
  •  Toate taxele de intrare la obiective.

Pretul nu include: alte cheltuieli personale;

Copiii vor fi insotiti de 4 adulti (profesori si insotitori).

Pentru inscrieri contactati:
contact@pianulcopilariei.ro

Excursie Muzicala Sinaia

 

Data: Luni, 3 oct 2016

Realizare site web HASS Web Design