Festivalul National "Star de 5 stele"

Participarea la editia a Iv-a a Festivalului National "Star de 5 stele" a adus bucurie pe fetele micilor pianisti si momente de neuitat pentru toti cei prezenti in sala de spectacole a Scolii Gimnaziale de Arta Nr.3, cea care a fost gazda concursului. Pentru Clubul de Muzica "Pianul Copilariei" este a doua participare consecutiva la competitia artistica organizata de Studio Intermezzo si Liceul Bilingv "Miguel de Cervantes" din Bucuresti. De aceasta data am fost prezenti cu 7 pianisti, clasa profesor Janina Badici, de la diferite categorii de varsta si ani de studiu. Etapa instrumentala s-a derulat in ziua de 2 aprilie, dupa ce ziua de sambata 1 aprilie a fost destinata sectiunii canto. 

Iata si premiile castigate: Alicia Stirbu - Premiul II (clasa a V-a, anul IV de studiu), Maria Feleaga - Premiul I si Trofeul "Studio Intermezzo" (clasa a V-a, anul II de studiu), Maia Butiseaca - Premiul II (clasa a IV-a, anul IV de studiu), Ana Apolzan - Premiul I (clasa a III-a, anul III de studiu), Oriana Popa - Premiul II (clasa a III-a, anul II de studiu), Theodor Luca - Premiul II (clasa a III-a, anul III de studiu) si Theodora Baboi - Premiul I (clasa a II-a, anul II de studiu). 

Cu aceste noi reusite Clubul de Muzica "Pianul Copilariei" strange deja 14 premii in anul muzical 2017 si urmeaza sa participe la alte 5 concursuri in lunile mai si iunie. 

Galerie imagini

Data: Marţi, 18 apr 2017

Realizare site web HASS Web Design