Știri/Evenimente

Concurs LIRIKA - editia a IV a

Concurs LIRIKA - editia a IV a

 Scoala de Arte "Janina Badici" organizeaza in luna noiembrie a acestui an o noua editia a Concursului de Interpretare la Pian LIRIKA. Inscrierile se desfasoara in perioada 23 septembrie - 8 noiembrie 2021. 

Citește mai mult

CONCURS "MUZICA VINDECA"

CONCURS "MUZICA VINDECA"

 Se stie inca din vremuri stravechi ca muzica are puteri vindecatoare. In vremuri grele, cum inca traim si noi in zilele actuale, accesul la arta, manifestari culturale si competitii muzicale care sa tina cat mai vie miscarea educationala a copiilor si tinerilor este foarte benefica in dezvoltarea personala si profesionala a acestora. Si in acest an Scoala de Arte "Janina Badici" vine in sprijinul elevilor care studiaza muzica si organizeaza a doua editie a Concursului National de Interpretare "Muzica vindeca", in format on-line, cu sectiuni de: pian, canto, vioara si chitara. Ramaneti aproape de noi in aceste zile, pentru a intra in contact cu toate informatiile necesare inscrierii in concurs. Muzica vindeca!

Citește mai mult

CONCURS LIRIKA - editia a III - a

CONCURS LIRIKA - editia a III - a

Va invitam la editia a III - a a Concursului National  de Interpretare pentru Pian”LIRIKA” ce este dedicat pianistilor profesionisti, dar si pianistilor amatori, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 60 de ani

Citește mai mult

Activitatea anului 2020

Activitatea anului 2020

Scoala de Arte "Janina Badici" a organizat in anul 2020 patru concursuri dedicate artelor plastice si muzicii, in care au participat peste 270 concurenti din toata tara si din strainatate (Anglia, Republica Moldova, Irlanda si Peru).

Citește mai mult

Realizare site web HASS Web Design