Am lansat PERFORMER - Curs de dezvoltare personala pentru tineri artisti

 

Clubul de Muzica "Pianul Copilariei" lanseaza pentru anul 2018 PERFORMER - Curs de dezvoltare personala pentru tineri artisti, unde copiii si adolescentii care canta la un instrument si vor sa performeze in fata unui public sau pe o scena, sunt invitati a participa. Cursul este unul colectiv si este sustinut de Alexandru Preda, consilier pentru dezvoltare personala si spirituala, in colaborare cu profesoara de pian Janina Badici.

Tema principala a cursului PERFORMER este anxietatea in interpretarile cu public, obiectivele fiind focusate pe gasirea si rezolvarea problemelor de fond emotional si psihologic, atunci cand un interpret canta la un instrument in cadrul unui eveniment artistic: auditii, concerte, concursuri sau recitaluri. Un artist nu este doar un om care apasa sau ciupeste niste corzi. Este o personala dinamica, plina de pasiune, imaginatie si trairi intense. De aceea, pentru a putea ajunge la rezultate foarte bune, intr-un mod echilibrat si armonios, este nevoie ca in afara activitatii sale principale - studiul de specialitate - sa lucreze cu el insusi pentru a se dezvolta si pentru a isi rezolva anumite temeri sau frici.

"De ce anume are nevoie un artist pentru a performa foarte bine si pentru a avea o viata echilibrata in general?" "De ce este important ca un interpret sa obtina anumite rezultate?" "Cum am putea ajunge la ele in mod armonios"? Sunt doar cateva dintre intrebarile care isi vor gasi raspunsul in cadrul acestui curs de dezvoltare personala. Alte aspecte foarte utile in educarea acestui sens pot fi: cresterea si mentinerea increderii in sine, diminuarea tracului de pe scena, cresterea concentrarii, constientizarea starii de prezenta.

Desfasurarea cursului pe 2018 - Primul semestru: 

Ianuarie: Relaxare- conditie primordiala a actului interpretativ si creativ;

Februarie: Focus- pentru diminuarea emotilor si implicit imbunatatirea performantei;

Martie: Mindset- pentru incredere in sine, stabilire de obiective;

Aprilie: Mindfulness- suport pentru autocunoastere si pentru toate celelalte item uri;

Mai: Expandarea starii de bucurie – pentru a transmite mai bine mesajul interpretativ;

Iunie: Multumirea si acceptare de sine- pentru a diminua dependenta toxica de rezultat si pentru a intarii echilibrul personal.

Prin educatie spirituala (mindfulness) si psihologica, acest curs isi propune sa raspunda nevoilor artistului, sa il sustina in intentia sa de a se descoperi si a impartasi propria frumusete interioara, de a trai in echilibru si de a evolua profesional.

Alexandru Preda..


 

 


 

 

 

Data: Marţi, 9 ian 2018

Realizare site web HASS Web Design