Prima ediție a Concursului “Leggerezza”

Luna iunie marchează apariția în peisajul evenimentelor muzicale a Concursului „Leggerezza”, prima competiție din România care promite premii in valoare de peste 2000 de euro și care se adresează atât interpreților proveniți din școlile de specialitate, cât deopotrivă muzicienilor amatori, ce studiază un instrument în sistem particular.

Școala de Artă “Ariodante” invită în perioada 16 – 19 iunie copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 5 și 19 ani, să își arate calitățile interpretative la pian, chitară și vioară. Secțiunea canto este deschisă pentru participanții în vârstă de până la 32 de ani, pornind tot de la 5 ani.

Încă o noutate a evenimentului este aceea că etape din concurs vor fi găzduite de Universitatea Națională de Muzică București, o premieră în lumea mzicală care pune în lumină instrumentiști amatori.

În prima ediție numărul de înscriși se ridică la 87 de participanți, care în zilele ce urmează vor interprea în fața unui juriu format din personalități ce aparțin spațiului cultural bucureștean.

Le urăm succes interpreților și salutăm cu căldură inițiativa Școaii de Artă “Ariodante” pentru fondarea acestui concurs minunat.  

Galerie imagini

Data: Vineri, 17 iun 2016

Realizare site web HASS Web Design